Piese de schimb | Thermostahl România
PIESE DE SCHIMB
PIESE DE SCHIMB

Pentru că stiem căt de important este să ai încredere în noi și în produsul nostru, dispunem de un centru propriu de piese de schimb și asigurăm expedierea acestora în toată țara.

Ca să putem identifica piesa necesară, trebuie furnizat tipul produsului și seria de fabricație. Aceste informații se gasesc pe placa de timbru lipită pe partea laterala a cazanului, precum și pe certificatul de garanție.

Pentru a solicita o piesa de schimb aflată în perioadă de garanție, este necesară prezentarea certificatului de garanție completat. Durata garanției echipamentului este de 36 luni de la PIF (dar nu mai mult de 38 de luni de la data facturării) pentru părțile sub presiune (corpul cazanului) și 24 luni de la PIF (dar nu mai mult de 26 luni de la data facturării) pentru restul componentelor și echipamentelor, în conformitate cu condițiile prezentate în Condiții Generale de Garanție.

Piesele comandate se trimit prin curier. Pentru comanda piese de schimb, trimite mail la suport@thermostahl.ro său contactează-ne la 0372 722 796.